Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Service
8,8
183 commentaren van in totaal 183 beoordelingen
Dhr N. Anker (Haarlem)
18/10/2017
10

Goede service, vooraf duidelijkheid over de kosten. Snel en accuraat geholpen.

Anoniem
11/10/2017
8

goede service, duidelijke afspraken en aardige mensen

Anoniem
04/10/2017
6

Ik heb van te voren geen kostenopgave gehad.

W.M.A. de Groot (Amsterdam)
13/09/2017
10

vriendelijke bediening.Houden rekening met de weinig gereden km. De auto wordt zonder er om gevraagd te hebben, kosteloos door de wasstraat gehaald.Vriendelijke rekening.Heb vroeger bij de Opel wel anders meegemaakt.

Anoniem
31/08/2017
8

Goede service

Anoniem
23/08/2017
10

Zeer vriendelijke medewerker, duidelijk gecommuniceerd wat ik kon verwachten en binnen een dag netjes geholpen.

John Ouwendijk (Amsterdam)
16/08/2017
9

Prima dealer en zeer klantvriendelijkheid.

Anoniem
03/08/2017
6

Ontvangst door de receptie was correct en vriendelijk. De afwikkeling van reparaties duurde erg lang en was daarna ook weer mis. Het voertuig moest terug om hetzelfde euvel als de laatste keer.

Hans Borgers (Amsterdam)
31/07/2017
10

omdat ze goed luisteren naar de klant, en ook goed adviseren

mevr. D van Straaten (amsterdam)
27/07/2017
10

zoalsgezegd prima werkplaats! auto op tijd keurig netjes en schoon afgeleverd.! mijn complimenten.!

Anoniem
26/07/2017
10

Zeer goede service. Aardig en behulpzaam personeel.

Anoniem
24/07/2017
10

Louwman Amsterdam West (vestiging Pelerin) is technisch goed, service-gericht, communicatie werkplaatsreceptie is uitstekend, prijs/kwaliteitsverhouding is al met al zeer goed.

Anoniem
13/07/2017
5

De receptie is vriendelijk, maar wel erg commercieel gericht.

Anoniem
13/07/2017
9

Het is geen 10 omdat ik telefonisch werd benaderd om een afspraak te maken voor de APK terwijl ik de week daaraan voorafgaand al een afspraak had gemaakt. Ik werd dus onnodig gestoord omdat er intern onvoldoende was gecommuniceerd.

Ben sulmann (Zwanenburg)
13/07/2017
10

Zeer goede service

Mousa Chadli
30/06/2017
10

Vriendelijke mensen goede diensten, mijn ervaring met deze mensen is prettig

Anoniem
27/06/2017
8

Goede service, actief meedenken in oplossingen, snel en vriendelijk. Het geven van een korting bij de uitvoering van sommige extra werkzaamheden is fijn.

Adam Roos (Amsterdam)
20/06/2017
8

altijd een hartelijke en vriendelijke ontvangt en vakkundig men weet van verwante.

Anoniem
07/06/2017
10

de service is uitstekend zeer vriendelijk en correct.

Anoniem
02/06/2017
10

Uitstekende Service, correcte uitleg en uitvoering, bereid om vervoer van en naar de werkplaats te verzorgen.
De auto schoon teruggekregen.
Een hele prettige ervaring!

Anoniem
26/05/2017
3

Prijs van accu werd niet vermeld, die bleek 99 euro te zijn ex.btw. Een topper (type 'calcium / lood, zeer lage zelf ontlading) van een accu, kost E ~70 inc. btw en aan huis afgeleverd.
De benzine pomp moest worden vervangen, (Ik kon visueel onder de wagen geen werkzaamheden 'getuigen' vinden)
die was ineens stuk, zo reed ik nog, en ineens startte de motor niet meer, deze zijn te vinden voor 49 tot 159 euro (Bosch) voor mijn type wagen. Toyota prijs 250,51 euro ex btw. de gratis pechhulp IS BEREKEND... Battery brain is niet op de nieuwe accu geplaatst zoals overeengekomen, naderhand bleken 2 onderdelen te missen, over compensatie... gaan ze niet op in..

Koen de Jong (amsterdam)
17/05/2017
9

Prima service, kostenopgave vooraf, gratis vervangende auto, even door de wasstraat gehaald en toen er op het laatst toch nog wat haperde (de accu had het begeven) werd dat direct opgelost tegen gereduceerde prijs

nico kok (amsterdam)
10/05/2017
8

ik heb een schade amsterdam ,se prijs 1875, 00 euro amstelveen 1000,00 euro lager hoe kan dat

bremer (amsterdam)
03/05/2017
8

goede garage en service

Fer de Heus (Amsterdam)
03/05/2017
9

Al jaren lang is de behandeling van mij en de auto uitstekend, en tegemoetkomend wat wensen mijnerzijds betreft. Goede uitleg van activiteiten.

Anoniem
26/04/2017
9

Altijd vriendelijke geholpen en louwman corrigeert haar fouten.

essy van drie (amsterdam)
26/04/2017
9

netjes aardige behandeling iedereen was even vriendelijk zowel tijdens het maken van de afspraak en tijdens het wachten.Tot het moment dat me auto klaar was

Jv
26/04/2017
10

J goede afhandeling

Bernardus Pillipes (A'dam)
25/04/2017
8

Goeie dienstverlening, echt geen enkele klacht..

Anoniem
21/04/2017
10

Mijn Yaris al jaren naar volle tevredenheid in onderhoud bij Louwman.
Goed en altijd vriendelijk personeel.
Geven altijd duidelijke uitleg wat de werkzaamheden zijn aan de auto.
Denken mee indien er onverwachts hoge kosten zijn aan de auto.
Daarnaast is de auto altijd schoon en gewassen als ie klaar is.
Helemaal top Louwman!

Anoniem
19/04/2017
8

Prettig en snelle service waarbij zich aan de afspraken houdt . Ook het brengen en halen naar/van het station gaat zonder gemor.

Willem Odinot (Amsterdam)
11/04/2017
10

door de kwaliteit en het vriendelijke personeel

van Mourik (velserbroek)
05/04/2017
8

werken goed, prettige receptie medewerkers, auto is in top conditie.

ic van den bos busch (amsterdam)
27/03/2017
9

zeer tevreden

Anoniem
08/03/2017
10

Betrouwbare garage. Goede voorlichting. Vriendelijke en deskundige servicebalie. Verhelpen soms een kleinigheidje gratis. Pretige sfeer. niet te grootschalig.

Piet (Amsterdam )
01/03/2017
9

Kom er al enkele jaren. Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, krijg goede uitleg en wordt gebeld als zich iets verdachts voordoet dat mogelijk vernieuwd of gerepareerd moet worden.

Anoniem
14/02/2017
6

Miscommunicatie onder collega's waarvan ik als klant de dupe werd. Niet gewenst voelen door één van de balie-medewerkers, de andere is erg vriendelijk, hulpvaardig. Mooie ruimte waar je kunt wachten met een kopje thee/koffie tot je auto klaar is. Tussendoor wordt er gecommuniceerd over wat het gaat kosten.

Dakkak (Amsterdam)
18/01/2017
9

Heel erg vriendelijk , goed uitleg , alles goed bespreken en toelichten , top

Mary (Amsterdam)
29/12/2016
9

Betrouwbaar.

Mevr. H van der Vegt (AMSTERDAM)
30/11/2016
10

Wij hebben uitstekende ervaringen met Louwman asd.west. Bij de laatste beurt zijn de banden gewisseld en is er iets vervangen i.v.m. garantie. Omdat wij daardoor nogal lang hadden moeten wachten, heeft men de auto bij ons opgehaald en weer teruggebracht zonder iets daarvoor te rekenen. Wij stellen deze service zeer op prijs!!

Anoniem
08/11/2016
10

elke keer dat ik in mijn auto stap,rij ik met een gerust hart weg.omdat ik weet dat ik op mijn garage kan vertrouwen.ze kennen mijn auto,ze houden alles bij,ik vind dat een hele geruststelling.mannen ik hoop dat jullie zo blijven.ik ben blij met jullie.

Anoniem
26/10/2016
10

Top service, denken mee en bellen altijd even als er iets is om af te stemmen.

Iris van de Laar (Amsterdam)
26/10/2016
9

Ik krijg altijd een uitermate vriendelijke en persoonlijke behandeling en voel me als vaste klant goed behandeld. Ik weet altijd voordat ik mijn auto kom ophalen na de onderhoudsbeurt wat het kostenplaatje is en waar deze kosten vandaan komen. De auto is meestal dezelfde dag nog klaar.

Rina Spigt (Amsterdam)
19/10/2016
10

Service en persoonlijke behandeling zijn goed. Je wordt niet geconfronteerd met onverwachte verrassingen, men neemt de tijd voor overleg en uitleg. Monteurs leveren vakwerk.

Anoniem
16/09/2016
9

Wordt altijd vriendelijk benaderd. Geeft op tijd advies als er extra wzh uitgevoerd moeten worden tijdens een service.

Anoniem
31/08/2016
9

Zeer tevreden over het onderhoud van de auto en de prettige behandeling van het personeel.

G. Oorthuys (Amsterdam)
17/08/2016
10

Deze dealer komt niet met verhaaltjes of ...koek. Recht door zee en oprecht.

J.L.Ouwendijk (Amsterdam )
17/08/2016
10

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Anoniem
10/08/2016
9

Ik kom hier al jaren en ben nog nooit teleurgesteld. Altijd even vriendelijk, behulpzaam, netjes, correct en vakbekwaam. Of ik nu voor mijn Prius kom of voor de Corolla, al een wat ouder beestje, het maakt niet uit. De service is het zelfde. Top!

Anoniem
14/07/2016
8

Bij APK moest e.e.a. gerepareerd worden en dat werd direct gedaan (niet opnieuw een afspraak hoeven maken)

Anoniem
06/07/2016
9

Goede service, correcte behandeling en reed met vertrouwen weer naar huis

Anoniem
22/06/2016
10

Goede service.
Deskundige en vriendelijke medewerkers.
Auto wordt goed onderhouden

Anoniem
09/06/2016
10

De medewerkers zijn buitengewoon klantvriendelijk, vakkundig en denken met je mee. Echt een aanbeveling!

Anoniem
08/06/2016
10

Sinds ongeveer 4 jaar is mijn auto hier in onderhoud. De benadering is professioneel, maar kent ook een heel vriendelijke touch. Behalve de receptionisten zijn ook anderen die daar werkzaam zijn heel voorkomend en gastvrij. Inmiddels is er een dusdanige relatie ontstaan dat ik bij de aanschaf van een 2e hands Toyota heel veel hulp en advies heb gekregen van de receptionisten.

Anoniem
01/06/2016
10

prima service

Nour Dakkak (Amsterdam)
25/05/2016
8

Klant vriendelijk

Anoniem
24/05/2016
8

8=goed

Anoniem
11/05/2016
9

Snel en goed geholpen. Met respect behandeld door de medewerkers.

Anoniem
04/05/2016
10

Prima service. Goede bereikbaarheid. Vriendelijk personeel. Kortom: een aanrader.

Dhr F.H.Gielen (Amsterdam)
13/04/2016
8

Een 8 is een mooi cijfer

Anoniem
08/04/2016
10

Al jaren mijn Yaris bij deze dealer voor onderhoud.
Altijd goede service en vooral klant vriendelijk.
Duidelijke prijsopgave vooraf ook van eventuele extra reparatie's/werkzaamheden.
Auto na onderhoud altijd gewassen en schoon.
Deze extra service waardeer ik als klant ten zeerste.
Top service!

Anoniem
31/03/2016
10

Goede service en prettige omgang!

Anoniem
30/03/2016
10

Niks te wensen over

Mano Avensis/Aygo (Amsterdam )
30/03/2016
10

Klantvriendelijk en correct

Ton Hulsker
16/03/2016
9

Prima uitgevoerd ondrehoud aan mij auto. Correcte prijsopgave vooraf. Tijdens het wachten werd mij een prima plek geboden om te kunnen werken. De mensen zij erg vriendelijk.

Teunen (Amsterdam)
09/03/2016
8

Het is jammer dat het alleen een werkplaats is

A. Sahin (Amsterdam)
03/03/2016
10

aardig en behulpzaam personeel, snel oplossen, goede informatie geven, makklelijk bereikbaar, reserve vervoer

Rene Vreeburg (Amsterdam)
03/03/2016
9

Servicegericht personeel, zowel bij de balie als de werkplaats.

Anoniem
24/02/2016
10

De service, super vriendelijke ontvangst en kwaliteit is perfect. Een genoegen om zo persoonlijk geholpen te worden.

Natascha Rijkhoff (Amsterdam)
19/02/2016
8

Je wordt snel geholpen, het personeel is vriendelijk en zakelijk tegelijk. Als ik wegrij bij de dealer heb ik het gevoel dat ik weer veel veilige kilometers kan gaan maken omdat ik mijn auto naar de officiële dealer heb gebracht.

Frank Legdeur (Amsterdam)
17/02/2016
10

Altijd goed geregeld

Anoniem
11/02/2016
10

Duidelijk in uit te voeren werkzaamheden, geen verrassingen achteraf. Vriendelijk personeel.

Anoniem
10/02/2016
8

Ik wordt goed en vriendelijk geholpen.

Anoniem
08/02/2016
8

Omdat de dealer goed werk zoals ik gewend ben en service te leveren.

Anoniem
03/02/2016
8

Goede service

Anoniem
27/01/2016
9

Altijd heel goed in de prijs opgave plus
b.v .bij komende kosten.

Anoniem
20/01/2016
10

Uiterst tevreden

W.Lambrecht (Amsterdam)
30/12/2015
8

Klant gericht. Vriendelijk. Betrouwbaar en goede service.

CJM Roozen (Egmond Binnen)
09/12/2015
9

Een prettig bedrijf, medewerkers zijn heel klantvriendelijk, deskundig en nemen de tijd indien nodig om uitleg te geven over een reparatie aan de auto

Miriam Groen (Purmerend)
09/12/2015
10

Ik ben perfect en vriendelijk geholpen.

Anoniem
18/11/2015
10

Plezierig contact.
Alle werkzaamheden en kosten vooraf bekend.
Extra werkzaamheden afgecheckt en kosten inzichtelijk gemaakt.
Oplettende monteurs.
Auto schoon afgeleverd.
Euro care en service card inbegrepen.

De heer Sulsters , Mevrouw Rijkers (Amsterdam)
18/11/2015
10

Vriendelijk, op tijd, juiste kostenopgaaf. Kortom volledig tevreden

CH de Jonge (Amsterdam)
05/11/2015
8

Ben zeer tevreden zijn vriendelijk en behulpzaam

Dhr. Welp (Amsterdam)
29/10/2015
9

Vriendelijk, netjes en servicegericht

Dhr. P.C. van Hofwegen (Amsterdam)
16/10/2015
9

Omdat alles positief was. Dus ook technisch.

Anoniem
14/10/2015
9

Denken mee met de klant letten er op dat de uitgaven niet te veel uit/oplopen.
Wijzen je er op dat je uitgaven kunt uitstellen erg behulpzaam

Anoniem
14/10/2015
9

Zeer tevreden,vriendelijke mensen.

Anoniem
12/10/2015
10

goede prijsopgave vooraf goed vakkundig personeel wacht op me als ik per ongeluk in de fille sta en een 15 min te laat ben gewoon op en top geweldig

Mano (Amsterdam )
07/10/2015
9

Goed, vriendelijk, betrouwbaar en plek waar de klant echt koning is

Ben Sulmann (Zwaneburg)
30/09/2015
10

ik heb al weergegeven dat ik onder de indruk ben van de professionele en klantvriendelijke manier van werken van de dealer

Glenn Kohinor (Amsterdam)
28/09/2015
4

Vanwege dat de klachten niet in een keer verholpen waren

Anoniem
11/09/2015
10

Ik werd geholpen door zeer vriendelijke mensen. Werd goed op de hoogte gehouden over wat er met de auto aan de hand was en hoe lang reparatie ging duren. De reparatie is vervolgens precies gegaan zoals voorspeld qua tijd en kosten. Zeer professioneel en klantvriendelijk.

Anoniem
11/09/2015
9

Het bevalt me prima om in een Toyota te rijden en over de onderhoudsbeurten ben ik heel tevreden.

Karin Kensmil (Amsterdam)
11/09/2015
9

Vriendelijke en deskundige medewerkers.

M.J.A.F. Inghels (Amsterdam)
11/09/2015
10

Ben erg tevreden over deze garage. Vriendelijk , behulpzaam. Houden zich aan de afspraken.

Dhr. L.W. Oorthuys-Slierendrecht (Amsterdam)
10/09/2015
10

De service is uitmuntend. Bracht mijn auto weg voor een grote beurt en werd een half uur later terug gebeld met de mededeling dat dat helemaal niet nodig was en dat een kleine beurt volstond. Zoals gewoonlijk kon ik mijn auto op de afgesproken tijd ophalen en was hij netjes gewassen en schoon gemaakt. Prima dealer!

John Ouwendijk (Amsterdam )
27/08/2015
10

Servicegerichtheid en klantgerichtheid staat voorop.

Dhr. R. Veldstra (Amsterdam)
24/08/2015
0

Omdat ik een sleutel met afstandbediening had besteld, kosten 177 + 55 euro.
De 177 moest vooraf worden betaald voor de sleutel, tot zover leek het prima.
Het inlezen ging echter niet goed en ik moest terugkomen met een andere sleutel, die ik toevalligerwijs toch nog had.
Ik ging een week daarna terug.
Toen begon het al slecht.....
Er werd mij meegedeeld dat als het weer mis ging ik wel de inleeskosten moest betalen.
Dan zou ik dus ruim 230 betalen voor een voor mij waardeloze sleutel.
Onzinnig natuurlijk daar er vooraf ook niet was gewaarschuwd dat het mogenlijk niet zou lukken.
Ik reageerde dus dat als het mis ging ik de 177euro terug verwachte daar ik een werkende sleutel had besteld en als die niet geleverd kon worden het niet normaal zou zijn dat ik zoveel voor een waardeloze sleutel zou betalen.
Ik moest mijn mond houden anders zou er niets worden gedaan.
En ja hoor het inlezen ging ook met de 2e orginele sleutel mis.
Toen werd voorgesteld om 'wat uit te proberen', op mijn kosten en het kon z

Mevr. J.F.Bonsen (Amsterdam)
19/08/2015
10

Ik geef een tien omdat ik zeer vriendelijk en correct geholpen.
Heb alleen een puntje de auto wordt schoon afgeleverd maar achterin worden de matten er niet uitgehaald en de bank niet gezogen, voor de rest is het keuroig.

MH Eland (Haarlem)
17/08/2015
9

Leuk en vriendelijk geholpen!!

Anoniem
11/08/2015
9

Alles verloopt altijd naar wens. Kom nooit voor onaangename verrassingen te staan. De service is uitstekend en de behandeling als klant ervaar ik als professioneel en klantvriendelijk.

Nol Wimmers (Amsterdam)
05/08/2015
9

Goede service, klantvriendelijk, verstand van zaken.

Koen Liem (Amsterdam)
29/07/2015
8

Uitstekende klanten contact! En bovendien dat de auto "schoon" wordt afgeleverd (o.a. matjes gestofzuigd en "vuil" op carrosserie schoongemaakt).
Uitermate klantgericht. Ik zou zelfs naar een 9 kunnen gaan, indien de dealer makkelijk te bereiken voor mij is. Momenteel voor mij enigszins uit de route.
Dus ik kom speciaal naar deze dealer toe.

Rina Spigt (Amsterdam)
22/07/2015
9

Goede betrouwbare dealer, met vriendelijke sfeer bij het wachten

diana van straaten (amsterdam)
16/07/2015
10

omdat deze garage uitstekende service, geeft, perfecte behandeling/en afhandeling zowel de haal en breng service
alsmede de correcte benadering van alle medewerkers in dit bedrijf, in één woord geweldig! ik blijf dus met mijn auto
bij deze dealer.

erling dussel (amsterdam)
08/07/2015
9

klant vriendelijk en prettige service.

Nora Borburg (Amsterdam)
30/06/2015
9

Ik wordt vlot,netjes en correct geholpen

bouwman (diemen)
18/06/2015
10

service/kennis/kosten

Johan Keizer (Amsterdam)
17/06/2015
8

Prettig en behulpzaam personeel

M. Chadli (Almere)
17/06/2015
10

Ik had een afspraak gemaakt via internet voor onderhoud van mijn Auris en kreeg een bevestiging per e-mail. Ik kwam op de afspraak en bleek de receptie niets van de afspraak te weten. maar de Heren aarzelden geen seconde en hebben de auto gelijk in onderhoud genomen, respect voor de heren, daarom een 10. Top nog bedankt

Anoniem
04/06/2015
8

kopje koffie aangeboden krijgen

Anoniem
20/05/2015
9

Snelle en goede service, nette onvangst en correcte communicatie.

Anoniem
13/05/2015
10

Omdat ik zeer te vrede was met alles

Sylvia van Ravenstein (Diemen)
29/04/2015
10

ze zijn correct en heel klantvriendelijk. vooral de haal en wegbrengservice is TOP

Anoniem
01/04/2015
10

Al jaren laat ik hier mijn auto onderhouden, ze bieden goede en prettige service.

Anoniem
01/04/2015
6

Vroeger was er een ruime showroom, nu niet meer. Ik heb een 6 gegeven, gewoon prima. Ik ga m'n vrienden familie niet aan moedigen naar Toyota te gaan. Moeten ze zelf weten. Wij tevreden tot op heden

Anoniem
25/03/2015
8

Goede en vriendelijke service. Werkzaamheden worden volgens heldere checklist uitgevoerd. Overleg over al dan niet uit te voeren reparaties en heldere uitleg over wat er gedaan is.

Anoniem
25/03/2015
10

Uitstekende service. Gunstige ligging vanaf mijn woonplaats. Auto wordt na service beurt van buiten en van binnen schoongemaakt. Vriendelijk personeel.

Anoniem
25/03/2015
8

breng/haal servicedienst

Hr F.H Gielen (Amsterdam)
25/03/2015
8

Altijd vriendelijk en geduldig

Anoniem
18/03/2015
7

Goede informatie en afspraken duidelijk via de mail gekregen.

Margreet Snaas (Amsterdam)
18/02/2015
9

Super tevreden over de klantgerichtheid. Ze kennen me, denken mee en komen met aanvaardbare oplossingen.

Mevr. M. Inghels (Amsterdam)
18/02/2015
10

vriendelijke mensen , adequaat en precies. Komen afspraken altijd na.

Anoniem
11/02/2015
9

Makkelijk en vriendelijk

Anoniem
11/02/2015
9

Het servicepunt is voor mij goed bereikbaar, het personeel is vakkundig en vriendelijk.

Henk Linde (Amsterdam)
04/02/2015
10

Autorijden is mensenwerk. De mensen van Louwman zijn zeer klantvriendelijk: ze denken oplossingsgericht mee met mij!

Anoniem
28/01/2015
5

De prijs, de dienstverlening is goed, de haal en breng service uiteraard ook, het is alleen de prijs die vaak tegenzit. het ligt te vaak aan de hoge kant, niet alleen dienst verlening moet goed zijn in deze tijd van de crisis maar ook de prijs.

Ricardo Kooter (Amsterdam)
19/01/2015
9

Vriendelijk personeel, ontspannen sfeer. De verkoopadviseur was open en eerlijk en adviseerde me ook bepaalde opties vooral niet te nemen, bijv. omdat het niet lekker rijdt, of omdat het gewoon geen echte functie heeft. Dacht de hele tijd met me mee en maakte een enthousiaste indruk.

Anoniem
14/01/2015
9

Prima service, lekkere koffie en mooie leenfietsen.

Dhr J. Luesken (Zaandam)
14/01/2015
8

Door de prettige ontvangst en afhandeling van de zaken waar het om ging.

Anoniem
30/12/2014
10

De sfeer is prettig en de service is uitstekend. Heb ik niets op aan te merken.

Anoniem
29/12/2014
8

Ik ben zeer tevreden.

Anoniem
23/12/2014
3

Helaas worden problemen aan de auto niet verholpen. Er wordt niet geluisterd naar de klant, zelfs niet na een testrit waarin bevestigd wordt dat er iets niet klopt met de auto.

CJM Roozen (Egmond Binnen)
23/12/2014
9

Mijn beoordeling is gebaseerd op de vriendelijke, respectvolle en deskundige wijze van de werknemers, aan de balie en aan de telefoon. Het is een schoon en netjes uitziend bedrijf en in het verleden hebben zij het probleem met de tankvlotter van de Yaris uitstekend verholpen, zodat ik weer met vertrouwen over 's heren wegen toer.

Anoniem
03/12/2014
4

Als de auto is gerepareerd, wort er achter debalielangdurig gezocht naar mogelijkheden om de prijs op te drijven. Bijvoorbeeld met zogenaamd defecte verlichting.

Anoniem
22/10/2014
9

Medewerkers van Toyota weten je goed te helpen, denken met je mee. Zijn je altijd behulpzaam.

Annette Haaijema (Amsterdam)
21/10/2014
9

De service is prima. Ik wordt altijd heel vriendelijk ontvangen en geholpen. Er is altijd koffie en een fijne leestafel. De breng- en haalservice naar het station is ook erg fijn. Reparaties worden goed en volgens afspraak uitgevoerd. Na een beurt rijdt mijn auto weer als een zonnetje. Dankzij hen ben ik een zorgeloze Toyotarijder!

Ruurd Porsius (Amsterdam)
21/10/2014
8

De werkzaamheden zijn altijd volgens afspraak en correct uitgevoerd.

B.Sulmann (Zwanenburg)
20/10/2014
10

zeer goede ervaring met de dealer

Anoniem
16/10/2014
8

Klantgericht en servicegericht. Je weet waar je aan toe bent.

Anoniem
14/10/2014
8

goede en nette service een nette prijsopgave weten wat er met de auto gebeurd

Robert van Laar (Amsterdam)
03/10/2014
9

Goed onderhoud

Mano SH (Amsterdam)
02/10/2014
10

Klantvriendelijk, goed ,behulpzaam, thuis gevoel

Anoniem
24/09/2014
10

Zeer fijne behulpzame mensen, kwaliteit van het werk ligt zeer hoog en er wordt rekening gehouden met mijn wensen. Er wordt goed met mij meegedacht.

Anoniem
24/09/2014
8

vanwege de goede service en klantvriendelijkheid,en het vooraf informeren mochten er zich wijzigingen voordoen in onderhoud en prijs.

Anoniem
19/09/2014
6

Al 9 jaar klant van Toyota, steeds verkeer gegevens van de klant in hun data base.

Anoniem
09/09/2014
9

Altijd vriendelijke mensen bij de balie. En je wordt altijd correct geholpen en geadviseerd.

Anoniem
03/09/2014
8

zeer klant gericht en goede communicatie

dHr. w.m.a. de groot (amsterdam)
03/09/2014
9

men spreekt van tevoren af welke beurt aan de auto wordt gegeven.kon aan de leestafel wachten en de klaarliggende ochtendblad lezen onder gebruik van een kop koffie. VRIENDELIJKE MENSEN !!!

Peter van den Meijdenberg (Amsterdam)
02/09/2014
8

De geboden service en klantvriendelijke opstelling zorgt voor de volle tevredenheid

Anoniem
01/09/2014
10

Het personeel is vriendelijk en de monteurs zijn bekwaam. Reparaties aan de auto worden naar behoren uitgevoerd en afspraken worden nageleefd. De serviceverlening is uitstekend dus mijn Toyota is in goede handen op deze locatie!

Anoniem
26/08/2014
9

Snel een afspraak, goede uitleg en werd vooraf gebeld voor prijsopgave, plezierig ontvangst met koffie en water mee en auto schoon en onderhouden weer terug. Nota met alle gecheckte punten, reparatie, garantie en een servicecard met pechhulp extra erbij. Chapeau!

Ayfer Sahin (Amsterdam)
25/08/2014
10

ik ben verwent door dealer :)
zij behulpzaam,aardig en zo snel mogelijk doen alles.

Anoniem
19/08/2014
8

Prima dealer, geen klachten

Mevrouw Borburg (Amsterdam)
18/08/2014
8

Ik ben tevreden hoe alles geregeld wordt op een vriendelijke manier

Anoniem
13/08/2014
9

servicegericht en klantvriendelijk. klant is koning.

Anoniem
12/08/2014
10

Zeer correct, afspraken worden nagekomen. Geen verkeerde informatie. Mensen denken met je mee en komen desgewenst met alternatieven en geven goede raad.

Dhr. S. Koster (Amsterdam)
12/08/2014
9

Vriendelijk en behulpzaam

Maaike Schipper (Spaarndam)
07/08/2014
8

omdat dit de eerste keer was bij deze dealer. Verder dus nog geen ervaringen met deze dealer om te vergelijken. Maar voor de eerste keer was de indruk goed.

Anoniem
05/08/2014
9

Goede informatie en uitleg.
Zorgvuldig contact, vriendelijk.
Snel.

Anoniem
05/08/2014
9

uitstekende service en een prima relatie met de medewerkers

Dick Versteeg (Amsterdam)
04/08/2014
9

Betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid

mevr. D vanstraaten. (amsterdam.)
30/07/2014
9

vriendelijke correcte bediening., uitstekende uitleg en keurige verzorging van de auto.

Anoniem
29/07/2014
8

Goede service en uitstraling.

Anoniem
29/07/2014
9

Ik ben goed geholpen. Ik heb helemaal geen enkele aanmerking waardoor een 10 op zijn plaats zou zijn. Waarom dan geen 10? Nou, ooit had ik aanmerkingen op bereikbaarheid van de receptie (als gevolg van personele bezetting in de vorige vestiging) dus heb ik ergens nog enige reserve.

Dhr. J.M. Hoedemaker (Badhoevedorp)
29/07/2014
8

Goede service en goede en begrijpelijke antwoorden op vragen.

Anoniem
23/07/2014
9

vriendelijk, gastvrij

Dhr. Weesjes
23/07/2014
10

voldoet meer dan aan mijn verwachting. vriendelijk en deskundig.

E Witte (Halfweg)
21/07/2014
10

personeel heel erg klantvriendelijk. Altijd een eerlijk advies over de reperatie !
Word goed ingelicht over stand van zaken.

Anoniem
18/07/2014
8

klantvriendelijkheid en duidelijkheid

Anoniem
17/07/2014
9

Maken goede afspraken en houden zich er aan

Anoniem
16/07/2014
9

De werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren en of wat er is gebeurd. De wachtruimte met gratis wifi is prettig. Het is fijn om zelf online een afspraak te maken en te zien wat de prijsindicatie is.

Anoniem
09/07/2014
8

Correct en vriendelijk behandeld en ingelicht qua werkzaamheden

Anoniem
08/07/2014
7

gedaan wat er gedaan moest worden.

Anoniem
08/07/2014
9

Goede service.

Anoniem
07/07/2014
9

Goede locatie, vriendelijke en deskundige medewerkers

Anoniem
26/06/2014
8

bij de receptie vriendelijk ontvangen. Verder niets bijzonder. Ik ben keurig gebeld dat de auto klaar was en dat ik hem kon ophalen.

Anoniem
26/06/2014
8

klantvriendelijkheid

Bosch (Amsteram)
26/06/2014
6

Service was prima, werkzaamheden niet correct uitgevoerd. Airco bijgevuld maar bleek lek en was na 2 dagen weer leeg. Verder was de aircocheck gewoon in rekening gebracht waar ik had opgegeven voor de gratis airco check.

bouwman (diemen)
26/06/2014
10

services kwaliteit en vakmanschap

Hans Laumanns (Amsterdam)
26/06/2014
9

Een zeer klantvriendelijk bedrijf met beleefd en accuraat personeel

Jonnie Oostindie (Amsterdam)
12/06/2014
9

Zeer goede service

Anoniem
11/06/2014
9

alles netje op tijd en volgens afspraak. auto rijdt als een zonnetje na een beurt

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.